Accordeonvereniging Tutta La Forza

Genieten van accordeonmuziek

Over ons

Muziekstukken

Beide orkesten, Prima en Secunda, spelen naast ieder hun eigen repertoire ook gezamenlijke nummers zoals ons clublied Tutta La Forza. Ieder muziekstuk bestaat uit een eerste tot en met een vierde partij met ondersteuning van basaccordeons. Het is een uitdaging om hier een geheel van te maken. Als dat lukt en we het muzikale gevoel kunnen overbrengen dan is dat genieten voor ons allemaal. 


Repertoire

Met een accordeon is het mogelijk om veelzijdige en afwisselende muziek te spelen. Ons repertoire bestaat dan ook uit een diversiteit aan muziekstukken. Wij spelen van klassiek tot modern, zoals jazz, musicals en meezingers. Onze huidige muziek bestaat o.a. uit: Back tot the Sixties, Black Bottom, Brazilian Bay Dance, Hernando's Hideaway, La Storia, La Vita e Bella, Sunny September Walk, We'll Meet Again, Het Dorp, Chanson d'Amour, Marina, El Condor Pasa en In 't Kleine Café aan de Haven. 


Repetities

Iedere vrijdagmorgen repeteren beide orkesten in Jeugdgebouw De Zwengel aan de Smaldonkstraat 6 in Schijndel. Het orkest Prima repeteert van 09.00 uur tot 10.15 uur. Daarna is er gezamenlijk koffie of thee drinken voor alle leden. Van 10.45 tot 12.00 uur is de repetitie van Secunda.

Na het thuis oefenen zijn de repetities er voor om de losse partijstukken tot een geheel te maken en het muzikale gevoel erin te leggen.


 

Repetitie van Tutta La Forza Tango
Tutta La Forza Tango Compleet.m4a (1.67MB)
Repetitie van Tutta La Forza Tango
Tutta La Forza Tango Compleet.m4a (1.67MB)


Dirigente

Onze optredens staan onder leiding van Marianne van Eeten, een deskundig en vaardig dirigente. Zij ondersteunt ons bij het leren spelen van prachtige muziekstukken. Ze bewerkt gekochte muziek voor ons orkest maar componeert ook nieuwe stukken.

 

Contributie

De contributie is 180 euro per jaar.

 

Meespelen?

Heeft u zin gekregen om met ons mee te spelen? Nieuwe leden zijn altijd welkom.
Bezoek ons vrijblijvend om een keer mee te luisteren of kom een aantal repetities proefspelen.

De leden zorgen voor een eigen instrument, de muziek wordt door de vereniging beschikbaar gesteld. 

Behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met het secretariaat en mail naar:

tuttalaforza1997@gmail.com t.a.v. mevrouw Dorothé Stams