Accordeonvereniging Tutta La Forza

Genieten van accordeonmuziek

Gastenboek

Heeft u iets leuks te vermelden over Tutta La Forza, bijvoorbeeld over een optreden? In ons gastenboek kunt u een bericht plaatsen. Het bericht wordt vrijgegeven via onze webmaster. 

Gastenboek

Marianne van Eeten
21-11-17 01:01:56
Wat een fijn concert was het gisteren. Samen met de Rooi Tulpen hebben we een prachtig optreden verzorgd voor een volle zaal in De Vink. Wat werd er vol overgave en enthousiasme gemusiceerd door zowel De Rooie Tulpen als Tutta La Forza. Daarbij nog een grandioos publiek en afsluitend het gezamenlijke optreden.
Superbedankt alle leden van Tutta en de Rooi Tulpen en zeker ook de drummer Ad vd Sanden. Chapeau.....
Ine Swinkels
20-11-17 13:58:01
Hallo allemaal,

Wat hebben we gisteren met zijn allen kunnen genieten van een mooie muzikale middag. Wij hebben genoten van alle optredens, in het bijzonder natuurlijk van het optreden samen met jullie ! Marianne had alles goed onder controle. En wat een leuke verrassing , de rode tulpen op de tafels. We voelden dat als een warm welkom ! Het publiek was enthousiast en we hebben vele positieve reacties ontvangen over het mooie programma van het accordeon orkest en van ons koor. Kortom een geslaagd concert. Bedankt voor alles namens alle leden van de Tulpkes, het was top !
Henny Van der Heijden-brugmans
28-10-17 18:46:05
Vanaf 2001 ben ik bij deze fantastische fijne club. In al die jaren heb ik ontzettend veel bijgeleerd.ga altijd met plezier naar de repetities. Ik wil ook nog even kwijt dat we een geweldige dirigente hebben👍🏻👍🏻👍🏻. Ik heb weer zin in ons volgende concert met de rooy tulpen en ons kerstconcert
toos verkuijlen,
17-09-17 19:39:54
Hallo allemaal .
Wij hebben ,, Anni en Toos ,, al enkele repetities mee mogen maken , en hebben ons plaatsje in onze partij,,in mijn geval ,, al gevonden .!!!!Wat een gezellige club is het .Ik heb nu al zoveel opgestoken ,in deze korte tijd ,en zoveel geleerd ,,, vooral de optredens , zijn zoooo leuk ,,,Hoop er nog vele van mee te mogen maken,en laten horen wat we allemaal geleerd hebben van onze Marianne,,,Thanks en groeten aan iedereen,,,,,,,


Marianne van Eeten
25-08-17 20:44:59
Zo, eindelijk weer eens op de website gekeken.
Wat ziet het er toch mooi uit.
We gaan ons weer voorbereiden voor 2 mooie concerten.
Het eerste is met het koor De Rooie Tulpen uit St.Oedenrode in de Vink op 19 nov. Dat gaat een prachtig optreden worden.
En dan natuurlijk het kerst concert op 24 december.
We hebben er weer zin in.
Janny van Zutphen
12-09-16 10:57:10
Gisteren hebben we onze jaarlijkse Tutta la Forzadag gehouden. En wat was het weer gezellig!
Om 14.00 uur was de hartelijke ontvangst met koffie en lekkers bij de jeu de boulesvereniging in Schijndel.
Na deze gezellige middag naar De Zwengel, waar het overheerlijke buffet al klaar stond. En als toetje live muziek met o.a. Franse chansons onder begeleiding van onze Marianne op de accordeon.
Super dag met prima weer.

Nellie, Wil, Mieke en Jeanne hartelijk dank voor deze fijne dag.
Tonen: 5  10