Accordeonvereniging Tutta La Forza

Genieten van accordeonmuziek

Gastenboek

Heeft u iets leuks te vermelden over Tutta La Forza, bijvoorbeeld over een optreden? In ons gastenboek kunt u een bericht plaatsen. Het bericht wordt vrijgegeven via onze webmaster. 

Gastenboek

12 berichten op 2 pagina's
Danny Van Strien
12-07-23 00:19:09
Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Populairste Muziek Promotor van Nederland en de Benelux met Talloze Artiesten Zangers en Zangeressen Danny van Strien

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor Ex Festival Presentator
Ria Lamers
12-03-23 13:32:07
Wanneer is jullie volgende jaarconcert in het vinkske bijv. Ik vind het prachtig, maar kan er helaas nog niets over vinden.
Gr. Ria
Frouke Zwijgers namens het bestuur van Tutta La Forza
01-11-22 10:03:11
Beste Ine en Dick,
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en felicitatie!
En natuurlijk zijn we het helemaal met jullie eens, wij hebben ook genoten.
Antonet was de perfecte combinatie met ons orkest en zingt de nummers van Edith Piaf zo mooi.
Dit is voor jullie Trio d'Antonet ook een heel mooi visitekaartje geweest!
Ine en Dick Swinkels
31-10-22 19:42:53
Beste leden,

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum.
Wat hebben we gisteren genoten! Het was echt een succesvolle muzikale middag met veel variatie. Leuk die Franse outfit van de leden. Het optreden samen met Antonet was super, en ook de danseres zorgde voor een mooie afwisseling, het klopte allemaal! Jullie hebben een mooie club van mensen, blijf dit koesteren!
Marianne Van Eeten
03-01-21 20:00:11
De beste wensen en een gezond en muzikaal 2021 voor iedereen.
Roelie van Dielen
18-03-19 23:39:10
Hallo leden van Tutta la Forza
Wij kijken met veel belangstelling uit naar jullie komst voor het 35-jarig jubileum van Concertina. Wat leuk, dat jullie deze dag met ons willen invullen. Wel gaan we onze dirigente Marianne van Eeten met jullie "delen", wat haar overigens prima is toevertrouwd! Met ook nog een gezamenlijk optreden van 4 orkesten gaan we deze dag VAN en MET jullie genieten. Veel succes zondag 24 maart. Groetjes aan allemaal Roelie
Marianne van Eeten
21-11-17 01:01:56
Wat een fijn concert was het gisteren. Samen met de Rooi Tulpen hebben we een prachtig optreden verzorgd voor een volle zaal in De Vink. Wat werd er vol overgave en enthousiasme gemusiceerd door zowel De Rooie Tulpen als Tutta La Forza. Daarbij nog een grandioos publiek en afsluitend het gezamenlijke optreden.
Superbedankt alle leden van Tutta en de Rooi Tulpen en zeker ook de drummer Ad vd Sanden. Chapeau.....
Ine Swinkels
20-11-17 13:58:01
Hallo allemaal,

Wat hebben we gisteren met zijn allen kunnen genieten van een mooie muzikale middag. Wij hebben genoten van alle optredens, in het bijzonder natuurlijk van het optreden samen met jullie ! Marianne had alles goed onder controle. En wat een leuke verrassing , de rode tulpen op de tafels. We voelden dat als een warm welkom ! Het publiek was enthousiast en we hebben vele positieve reacties ontvangen over het mooie programma van het accordeon orkest en van ons koor. Kortom een geslaagd concert. Bedankt voor alles namens alle leden van de Tulpkes, het was top !
Henny Van der Heijden-brugmans
28-10-17 18:46:05
Vanaf 2001 ben ik bij deze fantastische fijne club. In al die jaren heb ik ontzettend veel bijgeleerd.ga altijd met plezier naar de repetities. Ik wil ook nog even kwijt dat we een geweldige dirigente hebben👍🏻👍🏻👍🏻. Ik heb weer zin in ons volgende concert met de rooy tulpen en ons kerstconcert
toos verkuijlen,
17-09-17 19:39:54
Hallo allemaal .
Wij hebben ,, Anni en Toos ,, al enkele repetities mee mogen maken , en hebben ons plaatsje in onze partij,,in mijn geval ,, al gevonden .!!!!Wat een gezellige club is het .Ik heb nu al zoveel opgestoken ,in deze korte tijd ,en zoveel geleerd ,,, vooral de optredens , zijn zoooo leuk ,,,Hoop er nog vele van mee te mogen maken,en laten horen wat we allemaal geleerd hebben van onze Marianne,,,Thanks en groeten aan iedereen,,,,,,,


Tonen: 5  10   20