Accordeonvereniging Tutta La Forza

Genieten van accordeonmuziek

Nieuws

Door diverse redenen is ons orkest de afgelopen jaren gekrompen. We willen weer graag met een groter orkest spelen en zoeken daarom versterking. Natuurlijk zijn we blij met elke (bas)accordeonist maar ook andere muzikanten zijn van harte welkom. Speelt u bijvoorbeeld (bas)gitaar, keyboard, slagwerk of een ander instrument en vindt u het leuk om in een orkest te spelen, dan bent u bij ons van harte welkom. 













Zondag 10 december 2023

Maandag 31 oktober 2022

Volle zaal bij ons jubileumconcert 

Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan werd zondag 30 oktober een jubileumconcert met Franse muziek gegeven. We kijken terug op een prachtig concert en een perfecte feestelijke jubileumdag.
De zaal van SSC De Vink was ondanks het mooie weer volledig gevuld met enthousiaste toehoorders. De accordeonisten hadden een rode of zwarte baret op en de zaal was gezellig in Franse sfeer versierd.
Tutta La Forza betekent met Volle Kracht en zo werd er ook gespeeld.
Er was een swingende start met de Tutta La Forza mars. Deze mars is door dirigente Marianne van Eeten speciaal voor ons orkest gecomponeerd.
Het thema van het concert was “Sous le Ciel de Paris”. Onder de Parijse hemel werd een zeer gevarieerd programma gepresenteerd.
Bekende nummers als Le Printemps, Cent Mille Chansons, La Valse d’ Amélie, Les Champs-Élysées en Pour un Flirt werden door beide orkesten gespeeld.
Er werden maar liefst 5 leden gehuldigd met het 25-jarig lidmaatschap. Ongelooflijk dat zij al zo lang vol enthousiasme meespelen.
Een perfecte aanvulling van de orkesten was het optreden van Antonet van der Heijden. Zij zong als Nederlandse Edith Piaf onder andere Sous le Ciel de Paris, Mon Dieu, Padam, Padam en Non, je ne regrette rien.
Als kers op de taart danste Laura Maas op het nummer Tourdion.
Na dit prachtige muzikale optreden onder de Parijse hemel vertrokken de toehoorders voldaan naar de Schijndelse buitenlucht.







Zondag 30 oktober 2022

Tutta La Forza is in 1997 opgericht, dus we bestaan op 30 oktober 25 jaar!
Dit mooie lustrum laten we niet stilletjes voorbij gaan.
Natuurlijk geven we een groots optreden in Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel (zie Agenda).
De hele middag zal in Franse sfeer zijn. Beide orkesten spelen onder leiding van dirigente Marianne van Eeten Franse muziek. Antonet van der van der Heijden zal als Nederlandse Edith Piaf optreden. Zij wordt begeleid door onze accordeonmuziek. 
De accordeonisten van het orkest Prima spelen bijvoorbeeld La Valse d’Amelie en Champs Elysees.
Het andere orkest, Secunda, laat u o.a. genieten van Pour un Flirt en Chanson d’Amour.
Natuurlijk worden beide orkesten ook samengevoegd tot één groot orkest. Dit orkest laat o.a. Sous le Ciel de Paris, La Bohème en een opzwepend Amsterdam horen.
Kortom, het wordt een heerlijke muzikale Franse middag waarvan we u graag laten meegenieten!



Zondag 14 april 2019

Zondagmiddag 14 april heeft Accordeonvereniging Tutta La Forza uit Schijndel het jaarlijks concert gegeven. 
Beide orkesten van Tutta La Forza, onder leiding van dirigente Marianne van Eeten, speelden zowel apart als gezamenlijk gevarieerde muziek.
Met een accordeon kan heel diverse muziek gemaakt worden en dat werd in dit concert volop gedemonstreerd.
De accordeonisten van het orkest Prima speelden bijvoorbeeld de Bohemian Rhapsody en Brazillian Bay Dance.
Het andere orkest, Secunda, liet het publiek o.a. genieten van Pour un Flirt en We all stand together.
Natuurlijk werden beide orkesten ook samengevoegd tot één groot orkest. Dit orkest liet o.a. de swingende Tutta La Forza-Mars horen, die door Marianne van Eeten speciaal voor dit orkest gecomponeerd is.

U kunt naar dit hele concert (in 3 delen) via onderstaande linken naar YouTube luisteren. 

 Deel 1:    https://youtu.be/G_b0WzDeZkI
 Deel 2:    https://youtu.be/7mqr0ey6K58
 Deel 3:    https://youtu.be/0OMbaQTGIGc